Senarai Gaji Pemain Bola Sepak Tertinggi Di Malaysia 2016

bola sepak

Siapa kata bersukan tidak boleh jadi kaya?Ada juga yang kata belajar tak pandai gelap masa depan.Bagi aku itu semua bohong.Rezeki Allah yang beri.Selagi ada usaha,doa dan tawakal.Jangan pulak asyik nak bertawakal tanpa usaha.Memang kena rodok dengan iPhone nanti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara tunaikan cek oversea ke bank tempatan

pendapatan internet
pendapatan internet pertama

Ini merupakan kali pertama aku terima cek oversea,sebelum ni untuk kerja-kerja jawab survey company yang aku join ni mereka akan beri cek tempatan terus convert dari negara mereka.Entah kenapa secara tiba-tiba hantar cek oversea pulak.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ady Putra pun kena Tipu - Ambil iktibar dari apa yang berlaku.

ADY PUTRA DITIPU LAGI

Siapa yang tidak kenal pelakon popular Ady Putra.Dengan gaya lelaki macho pasti ramai gadis yang terpesona dengan ketampanan beliau.Tengah hangat sekarang dalam drama "Cinta Si Wedding Planner" bergandingan dengan pelakon wanita baru yang cute lagi comel "Mira Filzah'' yang juga merupakan seorang blogger,pelakon,model dan pengacara.Baru aku nak layan drama "Cinta Si Wedding Planner" dah pun habis semalam.Kecewa betul aku.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Panduan Lengkap memulakan Bisnes Burger

  Gambar sekadar hiasan ehsan "Burger MOQ"

Bisnes Burger dah menjadi satu trend pada abad ini.Sebab apa?Mungkin sebab mudah dan tidak memerlukan kos yang tinggi untuk memulakannya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Seminar Roket Emel Najib Asaddok memang awesome!!

Seminar Roket Emel Najib Asaddok memang awesome!!

Baru-baru ni aku dipelawa oleh seorang sahabat untuk join satu seminar di Kuala Lumpur.Disebabkan ada kelapangan dan rasa ingin belajar masih ada lagi dalam jiwa,aku pun pergi pada tarikh seperti dijanjikan di Wisma MCA Kuala Lumpur.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Withdrawal Google Adsense Guna Wire Transfer.

income adsense

Seperti yang dijanjikan kelmarin,Sebelum ni aku ada cerita tentang pendapatan google adsense pertama aku .Harini aku  akan update status pengeluaran akaun adsense kat sini.Jumlah terkumpul yang ada di akaun sebanyak USD102.10.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Instagram

Twitter